RSS Dagelijks Woord

  • dinsdag 23 oktober 2018 - Judas 1:24-25
    De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuwigheid. Amen. -- […]

Nieuws

Vakantieweek echtparen Roosevelthuis 2018

Categorieën: Algemeen

Ook dit jaar wordt er weer een echtparen vakantieweek voor gehandicapten gehouden in het Roosevelthuis te Doorn op het landgoed Hydepark Het doel hierbij is de echtparen een onvergetelijke week te geven waarbij zowel de mindervalide partner geheel verzorgd wordt en de “mantelzorgpartner” ontzorgd wordt, zodat beide kunnen genieten van een fantastische week.
Uit ervaring weten we dat dit voor veel mensen een onvergetelijke week is geworden. Het Roosevelthuis is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse heuvelrug op het landgoed Hydepark en is voorzien van de meest denkbare hulpmiddelen om de gasten te verzorgen. De vakantieweek wordt gehouden van 20 oktober t/m 27 oktober.

Voor opgave kunt u zich aanmelden bij: Karen Muis tel: 0546-564493 of Hermien Schoemaker tel:0546-564868