RSS Dagelijks Woord

  • donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Nieuws

Vakantieweek echtparen Roosevelthuis 2018

Categorieën: Algemeen

Ook dit jaar wordt er weer een echtparen vakantieweek voor gehandicapten gehouden in het Roosevelthuis te Doorn op het landgoed Hydepark Het doel hierbij is de echtparen een onvergetelijke week te geven waarbij zowel de mindervalide partner geheel verzorgd wordt en de “mantelzorgpartner” ontzorgd wordt, zodat beide kunnen genieten van een fantastische week.
Uit ervaring weten we dat dit voor veel mensen een onvergetelijke week is geworden. Het Roosevelthuis is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse heuvelrug op het landgoed Hydepark en is voorzien van de meest denkbare hulpmiddelen om de gasten te verzorgen. De vakantieweek wordt gehouden van 20 oktober t/m 27 oktober.

Voor opgave kunt u zich aanmelden bij: Karen Muis tel: 0546-564493 of Hermien Schoemaker tel:0546-564868