RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Vakantieweek Roosevelthuis voor echtparen

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Zoals elk jaar organiseren wij,een echtparenvakantieweek  in het F.D. Roosevelthuis te Doorn. (Nieuw Hydepark) Dit is een vakantiehuis voor mindervaliden  van de gezamenlijke diaconieën. Dit jaar zal dat zijn van 16 september tot en met 23 september 2017

Wij stellen ons hierbij ten doel de echtparen een onvergetelijke week te bezorgen waarbij zowel de mindervalide partner geheel verzorgd wordt en de “mantelzorgpartner” ontzorgd wordt, zodat ze beide kunnen genieten van een fantastische week.

Uit ervaring weten we dat dit voor veel mensen een onvergetelijke week is geweest.

Bij onderstaande personen kunt u zich aanmelden.

Karen Muis           0546 564493
Benny Hoff            0546 641313
Jan Wilharms        0546 564746