• woensdag 25 april 2018 - Johannes 1:17-18
    De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid en waarheid zijn met Jezus Christus gekomen. Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is, die aan het hart van de Vader rust, heeft hem doen kennen. -- Johannes 1:17-18

Verdiepingsdienst met koffie compleet – Grote kerk 15 april

Categorieën: Activiteiten,Gemeente,Vorming en Toerusting

“Als familieleden andere wegen gaan”

In de ochtenddienst van aanstaande zondag (15 april) zal er weer een verdiepingsdienst zijn. Ds.Doorn zal met ons nadenken over het thema “Als familieleden andere wegen gaan”, n.a.v. Genesis 13. Velen van ons kennen het verdriet als mensen van wie je houdt niet meer geloven. Hoe ga je hiermee om en hoe kunnen we elkaar daarin bemoedigen? Na afloop van de dienst is er volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en hierover met elkaar in gesprek te gaan. Belangrijk om als gemeenteleden ons geloof en onze zorgen te delen en elkaar te bemoedigen, zodat we steeds meer groeien in onze relatie met onze Heiland en met elkaar. We hopen dat ook de tieners zin hebben om mee te doen! Jullie in het bijzonder welkom! Voor de kinderen is er een apart programma. Ook is er de mogelijkheid om iemand voor u te laten bidden. Wilt u voor de “koffie compleet” iets lekkers bakken of kopen en meenemen? We bidden voor een mooie dienst tot opbouw van onze gemeente.

Hartelijk welkom namens de Gemeenschap Grote Kerk