2016Omslag

Bidden voor jou zoekt Bidders en Zoekers

We zoeken nog steeds mensen die gebedsonderwerpen zoeken in het nieuws of in hun omgeving. Je kunt die doorgeven via de mail. Appen kan ook: 06-14366028. Het gebedsonderwerp komt dan op de Facebookpagina van Bidden voor jou. Persoonlijke onderwerpen plaatsen we altijd zonder namen te noemen.

Wat is Bidden voor jou?
Bidden voor jou is een activiteit van Reflection. Sinds 2013 is Bidden voor jou actief op Facebook en Twitter met gemiddeld 200 bezoekers per dag. Bezoekers geven anoniem gebedsonderwerpen door. We schrijven daar een gebed voor of noemen alleen het gebedsonderwerp. Dat plaatsen we anoniem op Facebook. Veel mensen zijn hierdoor bemoedigd. Soms horen we dat het gebed ook is verhoord.

We vragen ook gebed voor onderwerpen uit het nieuws of van christelijke organisaties, zoals Open Doors, Stichting Naar House of van zendingswerkers. Omdat je op Facebook gebeden kunt inplannen, kun je dit doen wanneer het jou uitkomt. Heb jij goede ideeën voor gebedsonderwerpen? Of vind je het mooi om een gebed uit te schrijven? Mail naar biddenvoorjou@solcon.nl

 

Logo Bidden voor jou

Wat betekent het logo?

Het logo stelt Lucas 5:18 en 19 voor, waar een verlamde man door een gat in het dak naar Jezus wordt gebracht. Deze tekst is de inspiratie voor ons logo, waar de verlamde man via de trap naar het dak wordt gedragen. Hoe het precies ging, weten we niet. De tekening is symbolisch bedoeld, want de dragende mannen nemen een biddende houding aan. Hoe breng je je vrienden tot Jezus? Door voor ze te bidden.

NU OOK:

2016omslag

Gelezen voor jou

Om gelovigen op te bouwen deelt Gelezen voor jou twee keer per week een boekfragment, gedicht of een Bijbeltekst op Facebook en Twitter. Er zijn veel accounts met christelijke citaten, maar deze komt uit de Hervormde Gemeente Vriezenveen. Van Corrie ten Boom tot Martin Lloyd Jones, er wordt gestreefd naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod van leesfragmenten. Het is ook toegankelijk voor wie geen Facebook heeft.