RSS Dagelijks Woord

  • dinsdag 23 oktober 2018 - Judas 1:24-25
    De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuwigheid. Amen. -- […]

Nieuws

Vraag naar een vrijwilliger:

Categorieën: Algemeen,Gemeente

Ik ben Jan Jaspers-Fayer en woon aan de Westerweilandweg 14 in  Vriezenveen. Dit is een woonlocatie van de stichting Philadelphia. Een grote wens van mij is het Avondmaal te vieren. Omdat ik altijd met een rollator loop, is het voor mij moeilijk  om dit in de kerk te doen. Ik ben 1x naar de viering in de Vriezenhof geweest en dat is heel goed bevallen. Ook kwam ik daar oude bekenden tegen, wat ik heel fijn vond. Nu zoek ik iemand die zo’n 4 keer per jaar mij wil ophalen met de auto en begeleiden in de Vriezenhof tijdens de viering.

Voor reacties kunt U bellen naar de Westerweilandweg: 0546-568239 .