RSS Dagelijks Woord

  • donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Nieuws

Vraag naar een vrijwilliger:

Categorieën: Algemeen,Gemeente

Ik ben Jan Jaspers-Fayer en woon aan de Westerweilandweg 14 in  Vriezenveen. Dit is een woonlocatie van de stichting Philadelphia. Een grote wens van mij is het Avondmaal te vieren. Omdat ik altijd met een rollator loop, is het voor mij moeilijk  om dit in de kerk te doen. Ik ben 1x naar de viering in de Vriezenhof geweest en dat is heel goed bevallen. Ook kwam ik daar oude bekenden tegen, wat ik heel fijn vond. Nu zoek ik iemand die zo’n 4 keer per jaar mij wil ophalen met de auto en begeleiden in de Vriezenhof tijdens de viering.

Voor reacties kunt U bellen naar de Westerweilandweg: 0546-568239 .