RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 23 januari 2019 - Galaten 6:1
    Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Nieuws

Vraag naar een vrijwilliger:

Categorieën: Algemeen,Gemeente

Ik ben Jan Jaspers-Fayer en woon aan de Westerweilandweg 14 in  Vriezenveen. Dit is een woonlocatie van de stichting Philadelphia. Een grote wens van mij is het Avondmaal te vieren. Omdat ik altijd met een rollator loop, is het voor mij moeilijk  om dit in de kerk te doen. Ik ben 1x naar de viering in de Vriezenhof geweest en dat is heel goed bevallen. Ook kwam ik daar oude bekenden tegen, wat ik heel fijn vond. Nu zoek ik iemand die zo’n 4 keer per jaar mij wil ophalen met de auto en begeleiden in de Vriezenhof tijdens de viering.

Voor reacties kunt U bellen naar de Westerweilandweg: 0546-568239 .