RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

VRIEZENVEEN ZINGT 11 maart 2018

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

‘Vriezenveen zingt’ in de Grote Kerk; ‘Heer, wees mijn Gids’ 

Vier keer per jaar wordt er een zangdienst georganiseerd in de Grote Kerk in Vriezenveen. Op zondag 11 maart a.s. om 19.00 uur vindt er weer een zangdienst plaats. ‘Heer, wees mijn Gids’ is het centrale thema van deze zangdienst. Vele mensen zijn op zoek naar houvast in het leven. Waar gaat het werkelijk om? Is er iemand die de weg weet? Vragen die al zo oud zijn als de Bijbel. Maar waar ook vanuit diezelfde Bijbel antwoord op komt. Het is goed om rondom dit thema bij elkaar te komen om te zingen en te luisteren.

We zingen liederen variërend van Psalmen en Gezangen tot Opwekking en Johannes de Heer. Bij de liederenkeuze is ook rekening gehouden met de lijdenstijd, de huidige periode  van het kerkelijke jaar. De liederen worden afgewisseld met instrumentale muziek en verbindende teksten en/of achtergrondinformatie van de muziek. Medewerking wordt verleend door organist Henk Kamphuis, het blazersensemble en een combo, De zangdienst wordt geleid door Ds. Gerard Doorn, die zal zorgen  voor de verbindende teksten.

De zangdienst is bedoeld voor de mensen uit alle kerken in Vriezenveen en omgeving. Samen zingen tot Gods eer, dat verbindt. Of je nu regelmatig kerkganger bent, of niet, liefhebbers van zingen en mooie muziek mogen deze avond niet missen! Van harte welkom!