RSS Dagelijks Woord

  • maandag 21 mei 2018 - Psalmen 107:1-2
    Loof de HEER, want hij is goed, eeuwig duurt zijn trouw.’ Zo spreken zij die door de HEER zijn verlost, die hij verloste uit de greep van de angst. -- Psalmen 107:1-2

Nieuws

Weekend-Cathechesatie voor studenten e.a…

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Misschien ga je studeren of ben je daar al even mee bezig, en je woont doordeweeks niet in Vriezenveen, maar in de je studentenstad. Misschien zijn er andere redenen, waarom je doordeweeks niet in staat bent om mee te doen aan een catechisatie of gespreksgroep in onze gemeente. Aan jou bieden we de mogelijkheid om het komende seizoen eens in de twee weken op de vrijdagavond catechisatie te volgen, op weg naar eventueel belijdenis doen in 2018. Maar belijdenis doen is zeker niet noodzakelijk om aan deze geloofsgespreksgroep mee te doen.

Deze vrijdagavond groep zal dan bestaan uit leden van alle wijken van de Hervormde Gemeente. Trouwens, wil je een vriend of vriendin meenemen, die niet lid is van onze gemeente is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Er heeft zich inmiddels al een groep jong-volwassenen (studenten e.d.) aangemeld. Dus deze catechisatie gaat door. De eerste avond is op 29 september om 19.30 uur in het vergaderzaaltje naast het kerkelijk bureau in Stjäävelin.

Wil jij je het komende seizoen voorbereiden op een eventuele belijdenis in 2018 of je wilt gewoon meer leren over de Bijbel, ons geloof, bij jezelf ontdekken hoe jouw relatie met God in elkaar zit? Geef je dan bij mij op via mail (rob@familiekranen.nu), Whatsapp (06-50877249) of gewoon een telefoontje. Misschien wil je liever eerst gewoon een keer de sfeer komen proeven. Dat mag ook. Van harte welkom op 29 september.

Met een hartelijke groet,
Rob Kranen.