• zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14
    ‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

Wie komt ons helpen bij de Vjennedag 16 juni?

Categorieën: Activiteiten,Zendingswerk

Op 16 juni wordt de jaarlijkse  Vjennedag weer gehouden en als evangelisatiecommissie willen we dan graag als kerk aanwezig en zichtbaar zijn.  Voor de Grote Kerk hebben we een stand waar we koffie schenken en wat activiteiten zullen gaan doen. Wij zoeken gemeenteleden die ons hierbij willen helpen door ook gezellig aanwezig te zijn. We verdelen de dag in blokken van twee uur (tussen 13 en 21 uur), zodat het niet je hele zaterdag opslokt.  Geef je/u op door een mailtje te sturen naar: freapezij@gmail.com.

De evangelisatiecommissie.