• donderdag 15 november 2018 - Romeinen 8:3-4
    Waartoe de wet niet in staat was, machteloos als hij was door de menselijke natuur, dat heeft God tot stand gebracht. Vanwege de zonde heeft hij zijn eigen Zoon als mens in dit zondige bestaan gestuurd; zo heeft hij in dit bestaan met de zonde afgerekend, opdat in ons wordt volbracht wat de wet van […]

Wie komt ons helpen bij de Vjennedag 16 juni?

Categorieën: Activiteiten,Zendingswerk

Op 16 juni wordt de jaarlijkse  Vjennedag weer gehouden en als evangelisatiecommissie willen we dan graag als kerk aanwezig en zichtbaar zijn.  Voor de Grote Kerk hebben we een stand waar we koffie schenken en wat activiteiten zullen gaan doen. Wij zoeken gemeenteleden die ons hierbij willen helpen door ook gezellig aanwezig te zijn. We verdelen de dag in blokken van twee uur (tussen 13 en 21 uur), zodat het niet je hele zaterdag opslokt.  Geef je/u op door een mailtje te sturen naar: freapezij@gmail.com.

De evangelisatiecommissie.