• woensdag 19 september 2018 - 2 Timoteus 3:16-17
    Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust. -- 2 Timoteus 3:16-17

Wie komt ons helpen bij de Vjennedag 16 juni?

Categorieën: Activiteiten,Zendingswerk

Op 16 juni wordt de jaarlijkse  Vjennedag weer gehouden en als evangelisatiecommissie willen we dan graag als kerk aanwezig en zichtbaar zijn.  Voor de Grote Kerk hebben we een stand waar we koffie schenken en wat activiteiten zullen gaan doen. Wij zoeken gemeenteleden die ons hierbij willen helpen door ook gezellig aanwezig te zijn. We verdelen de dag in blokken van twee uur (tussen 13 en 21 uur), zodat het niet je hele zaterdag opslokt.  Geef je/u op door een mailtje te sturen naar: freapezij@gmail.com.

De evangelisatiecommissie.