• donderdag 15 november 2018 - Romeinen 8:3-4
    Waartoe de wet niet in staat was, machteloos als hij was door de menselijke natuur, dat heeft God tot stand gebracht. Vanwege de zonde heeft hij zijn eigen Zoon als mens in dit zondige bestaan gestuurd; zo heeft hij in dit bestaan met de zonde afgerekend, opdat in ons wordt volbracht wat de wet van […]

Wij zoeken jou!!!!

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Gemeente,Jongeren

Beste (toekomstige) vrijwilliger,

Ook dit jaar hebben we je hulp weer hard nodig om de kinderen van de Vakantiebijbelweek een leuke week te bezorgen!
Wij hebben jou nodig op:
Dinsdag 24 juli meidenmiddag @ Stjäävelin / jongensmiddag@ Oude kerkhof 14:00- 16:15 uur
Woensdag 25 juli Fotospel @ Shalom (Welhaak) 14:00- 16:15 uur
Donderdag 26 juli Army Bootcamp @Oude Kerkhof 14:00 – 16:00 / 18:30 – 20:30 uur
Vrijdag 27 juli Springkussenfestijn @ Stjäävelin 14:00- 16:15 uur

We zouden het heel fijn vinden als je ons één of meerde middagen of avonden komt helpen.

Als vrijwilliger word je 3 kwartier voordat de kinderen komen verwacht op de locatie van de activiteit. Je helpt die middag/avond als begeleider van een groepje of als begeleider bij een specifieke opdracht.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: vbwmiddagprogramma@gmail.comWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Voeg ons dan toe op Facebook!We hopen ook dit jaar weer op jouw medewerking te kunnen rekenen! 🙂

Groetjes,
Het Middagteam Vakantiebijbelweek