• maandag 29 mei 2017 - Jesaja 57:15
    Dit zegt hij die hoog is en verheven, die troont in eeuwigheid – heilig is zijn naam: In hoogheid en heiligheid zal ik tronen met hen die verslagen en onaanzienlijk zijn, opdat de onaanzienlijke geest herleeft, opdat het verslagen hart tot leven komt. -- Jesaja 57:15

Young Messiah Oproep koorleden

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Opnieuw organiseert stichting Local Gospel Projects uit Alphen aan den Rijn ism Events4christ uit Aalsmeer in dit najaar 10 concerten met de Young Messiah Ook dit jaar hoopt de stichting 250 mensen te bewegen om in 1, 2 of 3 concerten mee te zingen tijdens de concerten in een projectkoor. Tevens worden de koorleden uitgenodigd om mee te zingen tijdens het massale slotconcert op 2 december in de Basiliek in Veenendaal

Na vele enthousiaste concerten en vele positieve reacties op de “Young Messiah tour” in de afgelopen 5 jaar, is de organisatie heel erg blij dat er ook komend najaar een vervolg komt; met deze tour gaat men  naar 10 verschillende locaties, verspreid in Nederland. Het hoogtepunt van de reeks concerten zal zijn op 2 december in Veenendaal waar alle projectkoren samen als 1 groot koor zullen optreden.

Naast “The Young Messiah” zal er vóór de pauze een aantal van de songs van Tom Parker uitgevoerd worden en dat allemaal met het nog te vormen projectkoor. Uitstekende en geselecteerde solisten zullen zorgdragen voor een optimale uitvoering. Vorig jaar zongen er meer als 250 zangers en zangeressen mee in de verschillende projectkoren. De repetities bestaan uit een studiedag in Veenendaal en 2 avonden repetities in september/oktober op diverse locaties.

Het concert zal dit jaar begeleid wordt door een team van musici met o.a. Peter van Essen (viool) en vele anderen.

Voor veel mensen die al op een koor zingen of geen tijd hebben om zich bij een koor aan te sluiten is dit een geweldige kans om een aantal concerten te zingen maar ook een bijzondere ervaring ondergaan door met vele ander zangers en zangeressen een geweldig project neer te zetten. Voor veel mensen die al op een koor zitten wordt dit project als een waardevol uitstapje gezien.

Alle info voor koorleden die belangstelling hebben om mee te doen met dit project is te vinden op www.choircompany.com

Ook zijn er vanaf heden kaarten voor dit concert te bestellen bij www.events4christ.nl

Concertschema 2017

Vrijdag 3 november                 Kruiskerk, Kruisstraat 1a Diever