• woensdag 19 september 2018 - 2 Timoteus 3:16-17
    Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust. -- 2 Timoteus 3:16-17

Zomervakantie: De Akker & Kerkelijk Bureau

Categorieën: Algemeen

Verkoop in de zomervakantie zorgt de komende weken voor extra korting bij Christelijk Boekenhuis de Akker. Voor een deel van de zomervakantie gelden voor De Akker deels andere openingstijden. Vanaf 6 t/m 25 augustus is De Akker alleen ’s middags geopend van 13.30-17.30 uur. Gedurende de overige weken ook ‘s morgens van 9.00-12.30 uur. Het kerkelijk bureau van Hervormd Vriezenveen is vanwege vakantie gesloten van 30 juli t/m 24 augustus. Altijd handig om te weten als u bijvoorbeeld  collectebonnen nodig hebt!  In de webshop www.akkerboek.nl kunt u altijd terecht- 24/7. Graag tot ziens in de winkel of tijdens de zomeracties. Adres: Westeinde 305 in Vriezenveen.