• zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14
    ‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

ZOMERVERKOOP & VAKANTIE BIJ DE AKKER en Kerkelijk bureau

Categorieën: Algemeen,Gemeente

Verkoop in de zomervakantie zorgt voor extra kortingen bij Christelijk Boekenhuis de Akker. Tijdens de zomervakantie zijn er vooral veel artikelen met extra korting te koop. Tijdens een deel van de zomervakantie gelden voor De Akker deels andere openingstijden. Vanaf 7 t/m 26 augustus is De Akker alleen ’s middags geopend van 13.30-17.30 uur, gedurende de overige weken ook ‘s morgens van 9.00-12.30 uur. Het kerkelijk bureau is vanwege vakantie gesloten van 7 augustus t/m 1 september. Handig om te weten als u bv collectebonnen nodig hebt!

In de webshop www.akkerboek.nl kunt u altijd 24/7  terecht. Graag tot ziens in de winkel of tijdens de zomeracties. Adres: Westeinde 305 in Vriezenveen.