• zondag 23 juli 2017 - Kolossenzen 3:1-4
    Als u nu met Christus uit de dood bent opgewekt, streef dan naar wat boven is, waar Christus zit aan de rechterhand van God. Richt u op wat boven is, niet op wat op aarde is. U bent immers gestorven, en uw leven ligt met Christus verborgen in God. En wanneer Christus, uw leven, verschijnt, […]

ZOMERVERKOOP & VAKANTIE BIJ DE AKKER en Kerkelijk bureau

Categorieën: Algemeen,Gemeente

Verkoop in de zomervakantie zorgt voor extra kortingen bij Christelijk Boekenhuis de Akker. Tijdens de zomervakantie zijn er vooral veel artikelen met extra korting te koop. Tijdens een deel van de zomervakantie gelden voor De Akker deels andere openingstijden. Vanaf 7 t/m 26 augustus is De Akker alleen ’s middags geopend van 13.30-17.30 uur, gedurende de overige weken ook ‘s morgens van 9.00-12.30 uur. Het kerkelijk bureau is vanwege vakantie gesloten van 7 augustus t/m 1 september. Handig om te weten als u bv collectebonnen nodig hebt!

In de webshop www.akkerboek.nl kunt u altijd 24/7  terecht. Graag tot ziens in de winkel of tijdens de zomeracties. Adres: Westeinde 305 in Vriezenveen.