RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 21 maart 2018 - Psalmen 52:10-11
    Maar ik ben als een groene olijfboom in het huis van God, ik vertrouw op de liefde van God voor eeuwig en altijd. Ik zal u eeuwig loven om wat u hebt gedaan, ik blijf hopen op uw naam, die goed is, in de kring van wie u lief zijn. -- Psalmen 52:10-11

Nieuws

Zomerzangavond Grote Kerk Vriezenveen

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Op D.V. woensdag 23 augustus 2017 hopen we samen liederen te zingen rond het thema “Ik wil zingen van mijn Heiland”.  De samenzang zal worden begeleid door organist Niek Nijland en het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen o.l.v. Henny Hoedeman en pianist Bert Webbink zal ook een bijdrage leveren. Deze zangavond zal gehouden worden in de Grote Kerk, Westeinde 39 te Vriezenveen en begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk staan open vanaf 19.00 uur. De toegang is vrij. Aan de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten, na afloop wordt u een kopje koffie of thee aangeboden.  U en jij zijn van harte uitgenodigd met ons mee te zingen.