• dinsdag 23 oktober 2018 - Judas 1:24-25
    De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuwigheid. Amen. -- […]

Zomerzangavond Grote Kerk Vriezenveen

Categorieën: Activiteiten

Op D.V. woensdag 22 augustus 2018 hopen we samen liederen te zingen rond het thema           “Jezus, ga ons voor! ”.  De samenzang zal worden begeleid door organist Niek Nijland en de trompettisten Henjo Lemans en Aniek Otten.  Deze zangavond zal gehouden worden in de Grote Kerk, Westeinde 39 te Vriezenveen en begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk staan open vanaf 19.00 uur. De toegang is vrij. Aan de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten, na afloop wordt u een kopje koffie, thee of limonade aan geboden in CCK2.  U en jij zijn van harte uitgenodigd met ons mee te zingen.