• donderdag 16 augustus 2018 - Jesaja 35:3-6
    Geef kracht aan trillende handen, maak knikkende knieën sterk. Zeg tegen het moedeloze volk: ‘Wees sterk en vrees niet, want jullie God komt met zijn wraak. Gods vergelding zal komen, hijzelf zal jullie bevrijden.’ Dan worden blinden de ogen geopend, de oren van doven worden ontsloten. Verlamden zullen springen als herten, de mond van stommen […]

Zomerzangavond Grote Kerk Vriezenveen

Categorieën: Activiteiten

Op D.V. woensdag 22 augustus 2018 hopen we samen liederen te zingen rond het thema           “Jezus, ga ons voor! ”.  De samenzang zal worden begeleid door organist Niek Nijland en de trompettisten Henjo Lemans en Aniek Otten.  Deze zangavond zal gehouden worden in de Grote Kerk, Westeinde 39 te Vriezenveen en begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk staan open vanaf 19.00 uur. De toegang is vrij. Aan de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten, na afloop wordt u een kopje koffie, thee of limonade aan geboden in CCK2.  U en jij zijn van harte uitgenodigd met ons mee te zingen.