RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Voorbereidingen Kerkbalans 2019 in volle gang

Categorieën: Algemeen,Gemeente

De voorbereidingen voor de actie Kerkbalans zijn weer in volle gang. Het thema in 2019 is “Geef voor je kerk”. Tussen 21 en 23 januari 2019 ontvangt u een brief met het verzoek om bij te dragen. De inkomsten uit de actie Kerkbalans zijn voor onze kerk van essentieel belang: dit is ruim 60 % van de hele begroting! Het is belangrijk een gezonde financiële situatie te hebben. Daarom vragen we elk jaar aan al onze gemeenteleden om een bijdrage.
Kerkbalans is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! We hopen dus dat we weer op u mogen rekenen. Helemaal het komende jaar, omdat onze inmiddels goedgekeurde begroting weer een tekort heeft. Deze begroting is te vinden op de website van onze kerk (hervormdvriezenveen.nl/gemeente/ organisatie/kerkrentmeesters, onder het kopje begrotingen).
Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen. U kunt hierbij denken aan kerkdiensten en pastoraat, ontmoeting, jeugdwerk en verschillende thema-bijeenkomsten.