Gezamenlijke Startactiviteiten Hervormd Vriezenveen

Categories: Activiteiten,Algemeen

Graag ontmoeten we elkaar weer in de kerk, maar ook tijdens de diverse activiteiten in de volle breedte van onze gemeente. Daarom bent u en jij hartelijk welkom: Samen zijn we Kerk!

Rondom de startzondag, zoals die door de verschillende wijken worden georganiseerd per kerk, worden er voor de diverse doelgroepen in de week er om heen een aantal gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

• D.V. zondag 19 september is de startzondag rondom de erediensten om 9.30 uur in de Westerkerk en de Grote Kerk, om 10 uur in de Aakerk en op 26 september in de Pollenkerk om 9.30 uur. In de wijkberichten treft u aanvullende informatie aan over de kerk-gerichte programma’s en evt mogelijkheden en manier van opgave. Het centrale jaarthema van de Protestantse Kerk voor 2021/2022 is: Van U is de toekomst!
  • Zaterdag 18 september is er een fietspuzzeltocht voor alle leeftijden, starttijd vanaf 14 uur tot ca 15.30 uur bij de Grote Kerk naar de Westerkerk met leuke opdrachten onderweg. Van 14-16.30 uur zijn er diverse activiteiten, hapjes en drankjes voor alle leeftijdsgroepen in en rondom de Westerkerk en de Grote Kerk. Hierbij zijn diverse gemeenteleden betrokken via o.a. thuisfront commissies, koren, diaconale organisaties en verenigingen, die hier normaal in het winterseizoen samen komen. Dus ook welkom als u liever niet fietst, maar wel meedoet. Om 16.30 uur is er een korte afsluitende vesperviering in de Grote Kerk, met orgel en trompet.
  • Zondagavond 19/9 vanaf 19 uur is er een gezamenlijke Jongerendienst in de Grote Kerk met als thema: ‘’BREAK FREE’’ met als spreker Johan Otten onder muzikale begeleiding van GWARE uit Kampen.
  • Woensdagavond 22 september is er voor de ambtsdragers van alle wijken een activiteit in CCK2.
  • Zaterdagavond 24 september vanaf 19.00 uur in Stjaavelin, Krijgerstraat 49 wordt er voor de tieners door SJ een mooi programma georganiseerd en kun je aanmelden voor SJ-kamp.
  • Woensdagmiddag 29 september is er in CCK2 vanaf 15 uur voor de kinderen van groep 1-4 een theater voorstelling & kindershow ‘Tijger ontsnapt’ met Jo de Rijck, vrije toegang, alleen voor kinderen, dus evt. halen en brengen.
  • Woensdagavond 29 september   steken  20-ers & 30-ers samen de BBQ aan bij Stjaavelin; inloop vanaf 18.00 uur.

Soms is er aanmelding gewenst ook i.v.m. goed overzicht qua catering. Vaak kunt u ook ter plekke nog bijschrijven, meestal is er voldoende ruimte. Aanvullende informatie staat op de beamerberichten , op www.hervormdvriezenveen.nl en in de kerkbode of kunt u opvragen via de diverse app groepen van de verschillende kerken/ wijken.

Zet de data alvast in je agenda en op je prikbord; zorg dat je erbij bent, doe mee en neem vooral ook iemand mee, bij voorbeeld een bekende die je al een poosje hebt gemist!