19/11-OLIEBOLLEN voor Albanie; bestel vooraf!

Categories: Activiteiten,Algemeen,Zendingswerk

Vanwege de Corona beperkingen en de kwetsbare groep van vrijwilligers gaat de jaarlijkse verkoopmiddag van Monica helaas ook dit jaar niet lukken. Wel is er de oliebollen-actie op D.V. vrijdag 19 november opnieuw in aangepaste versie- Corona proof! Het bakken in Nieuw Heeten is uitstekend bevallen, met eigen materiaal en vrijwilligers en professionele begeleiding. Bestellen graag zoveel mogelijk digitaal via de inmiddels aangepaste website www.appeltje-voor-de-dorst.nl of een bestelling per email naar info@appeltje-voor-de-dorst.nl. Als u dat heel lastig vindt, kunt u geld en bestelling in envellop met uw naam en adres ook afgeven bij Kerkstraat 40. Als u mee wilt helpen, meld u aan !

Dit jaar ondersteunen we opnieuw Aad & Dineke van der Maas voor hun werk in Albanie. Sinds 2017 waren zij uitgezonden naar Tirana en hier als gezin werkzaam. Sinds deze zomer is Dineke met beide zoons in Nederland terug en pendelt Aad tussen verschillende landen op en neer als coordinator van het FOCUSI-project voor kerken in Kosovo en Albanie. Oplopende besmettingen, aangescherpte maatregelen en Corona crisis maken het er niet makkelijker op, dus alle hulp is welkom! Medische voorzieningen, vaccinatiegraad en beschikbaarheid van vaccinaties is beperkt. Door de hoge werkloosheid zijn veel mensen van liefdadigheid en voedselbanken afhankelijk. Aanvankelijk schoot de overheid de allerarmsten te hulp, maar dat was bij lange na niet voldoende om het hoofd boven het water te houden.Dankzij giften uit Nederland worden nu diverse gezinnen en kerken geholpen. Helaas blijven inkomsten voor goede doelen zoals de zending momenteel erg achter, vanwege het deels wegvallen van collecten en kerkdiensten. U kunt voorafgaand aan  DANKDAG vanaf 1 november  bestellen: naturel, met krenten en rozijnen of 50/50. Bestellen kan ook per app 06-51571622. Als u tijdig bestelt, geeft dat ons de benodigde ruimte voor een goede bakplanning, organisatie van bezorgen en een optimaal resultaat. Alleen samen zijn we Kerk- wereldwijd verbonden!

Meer informatie over Aad & Dineke vindt u via de website www.gzb.nl/famvdmaas