20/11-OLIEBOLLEN Challenge ook bij supermarkten!

Categories: Activiteiten,Zendingswerk

De jaarlijkse oliebollen-actie voor de Zending gaat op vrijdag 20 november door, maar in sterk gewijzigde versie- dus Corona proof! De digitale bestelsite en bezorgroutes worden donderdagmiddag gesloten, om dit correct te kunnen verzorgen. Een gift overmaken kan nog wel via de site of via Monica NL66RABO0368819833 TNV CG. Smelt Koenderink, INZAKE MONICA VOOR GELUK IN PERU

Omdat digitaal bestellen nog niet meevalt en er momenteel niet aan de deur kan worden verkocht, is het aantal bestellingen helaas aanzienlijk lager. Daarom is er in samenwerking met 4 Vriezenveense supermarkten gekozen voor aanvullende verkoop bij of in de winkel, vanaf ongeveer ‘s ochtends 10 uur tot 18.00 uur, of zolang de voorraad strekt. Graag gepast betalen, om contactmomenten te beperken. Er wordt verkocht in en bij de volgende supermarkten:

• Jumbo Fikkert, Krijgerstraat 74/ hoek Westeinde
  • Supermarkt Peddemors, Oude Hoevenweg 90 A, de Pollen,
  • Mulder Supermarkt en Slijterij De Poete, Westeinde 281
  • Coop Supermarkt, Westeinde 20

Voor bestellende bedrijven en op verzoek kan er aleen nog voor grotere hoeveelheden aanvullend worden bezorgd rond lunchtijd of einde werkdag. Dit wordt natuurlijk bijzonder gewaardeerd door uw thuiswerkers of als verrassing om een vriend of bekende in deze bijzondere tijd een smakelijke opkikker te geven!

Dit jaar is de opbrengst voor Geluk in Peru:  Matthijs en Rosa Geluk wonen in Chiclayo in Noord-Peru.  Door de hoge werkloosheid zijn veel mensen volledig van liefdadigheid en voedselbanken afhankelijk. Via zeven kerken zijn voedselpakketten uitgedeeld in diverse arme stadwijken in Lima, Ayacucho, Trujillo en Tarapoto. Dankzij giften uit Nederland én uit Peru worden nu meer dan tweehonderd gezinnen permanent geholpen.

U kunt deze overheerlijke oliebollen op 20 november nog kopen: naturel, met krenten en rozijnen of gemengd, per zak a 10 stuks. Bestellen kan ook per app 06-51571622. Als u ons tijdig helpt, geeft dat de benodigde ruimte voor een goede bakplanning en een optimaal resultaat. Alleen samen zijn we Kerk- Wereldwijd verbonden!