Nieuws

20+ groep

Categories: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Wat was het een geweldige barbecue met de 20+’ers uit onze gemeente! Stiekem hadden we gehoopt op een heel grote groep, maar we hadden niet verwacht dat het zo’n grote groep zou worden! Met 50 personen hebben we mogen barbecueën in Flame, maar het belangrijkste: we hebben elkaar in lange tijden weer mogen spreken, weer mogen ontmoeten en mogen praten over welke verlangens er zijn binnen onze gemeente. Wat heeft de jeugd nodig van de kerk? Wat willen zij ontdekken en wat kunnen wij als Wijk Next bieden?

Een duidelijk verlangen was verbinden en verdiepen! Dat is de reden dat we van start zijn gegaan met het opzetten van een 20+ groep. Er is inmiddels een groepsapp aangemaakt. Zit je hier nog niet in en zou je graag de informatie krijgen voor deze groep? Laat het ons even horen!

De eerste data zijn geprikt: zondag 31 oktober, woensdag 24 november en zondag 12 december. Op de woensdagen zullen we met elkaar eten & op de zondagen lekker met elkaar snacken. Geef je wel even op ivm de boodschappen.

Wij zijn enthousiast door jullie ideeën, jullie enthousiasme en jullie verlangen! We zien uit naar de eerste bijeenkomsten!

Groetjes Lian Veldhuis, Niels Koerssen, Johan Teunis en Rianka Bekendam