• maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

3 juni 2018 – ‘Vriezenveen zingt’ in de Grote kerk

Categorieën: Activiteiten,Gemeente

3 juni 2018 – ‘Vriezenveen zingt’ in de Grote kerk; ‘Ere zij aan God, de Vader’

Vier keer per jaar wordt er een zangdienst georganiseerd in de Grote kerk in Vriezenveen. Op zondag 3 juni a.s. om 19.00 uur vindt er weer een zangdienst plaats. ‘ Ere zij aan God, de Vader’ is het centrale thema van deze dienst. Wat is er mooier dan na het vieren van Hemelvaart en Pinksteren God alle lof en eer toe te zingen?

We zingen liederen uit de diverse bundels, van Psalmen en Gezangen tot Opwekking en Johannes de Heer, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. De liederen worden afgewisseld met verbindende teksten en/of achtergrondinformatie van de muziek. Medewerking wordt verleend door organist Henk Kamphuis, het blazersensemble en een combo. De zangdienst wordt geleid door ds. Prins, hij zal zorgen voor de verbindende teksten.

De zangdienst is bedoeld voor de mensen uit alle kerken in Vriezenveen en omgeving. Samen zingen tot Gods eer, dat verbindt. Of je nu regelmatig kerkganger bent, of niet, liefhebbers van zingen en muziek mogen deze avond niet missen! Van harte welkom!