Nieuws

A tribute to the continental singers

Categories: Activiteiten,Algemeen

Back tot the eighties, Op dit moment is de muziek uit de tachtiger jaren weer enorm populair. Daarom nu ook de populaire gospel uit die tijd!

Een drietal concerten met een “Tribute to the Continental Singers”. Elke zomer tourden in Europa Amerikaanse en Europese Continentals  om concerten te geven. Op het hoogtepunt werden er maar liefst 400 concerten gegeven waarvan meer dan 40 in Nederland. Reacties bij de concerten waren altijd overweldigend en  de zalen bomvol.

Een koor van 25 man, een uitgebreide band en de beste nummers uit die tijd zullen je weer terugvoeren naar die mooie tachtiger jaren. Alle deelnemers hebben 1 of meerdere malen met de Continentals getourd en met de ervaren, ook oud Continental dirigent Maarten Wassink kun je rekenen op top kwaliteit op het podium. De mooiste ballads, up tempo songs, met soms zelfs nog de choreografie zal ook in deze tijd veel nieuwe bezoekers een geweldige avond bezorgen.

Het zal een feest van herkenning zijn of een enthousiaste kennismaking. De organisatie verwacht ook veel mensen die eens met de Continentals getourd hebben, daarom speciaal bij het slotconcert dat ’s middags zal zijn, na afloop een meet en greet voor de oud Continentals!

Mogen we je welkom heten in Veenendaal, Zwolle of Capelle?

Bestel vroeg kaarten, wil je met een grote groep komen dan is korting bespreekbaar, bel dan Dirk Verburg 06-27096553

Zaterdag 22 juni Veenendaal de Basiliek Wiltonstraat 56 aanvang 19.30 uur
Zaterdag 29 juni Zwolle Verrijzeniskerk Bachlaan 150 aanvang 19.30 uur
Zondag 30 juni Capelle a/d Ijssel Isalatheater Stadsplein 5 aanvang 14.30 uur
In Capelle na het concert meet en greet

Reserveren www.events4christ.nl  of bellen naar Dirk Verburg 06-27096553