Aanmelden kerkdiensten

Categories: Activiteiten,Algemeen,Algemene Kerkenraad

Hieronder treft u de gegevens aan om u aan te kunnen melden voor een dienst in één van de kerken van de Hervormde Gemeente te Vriezenveen.

• Aanmelden kan van maandagmorgen tot uiterlijk donderdag (18.00 uur) voorafgaand aan de betreffende zondag.
  • Vermeld bij uw opgave uw naam, voorletters (ook van eventuele gezinsleden), adres en telefoonnummer of e-mailadres.
  • Geeft u bij uw aanmelding uw voorkeur aan voor de morgendienst of de middag-/avonddienst (of: geen voorkeur) of beide diensten.
  • Geef bij uw aanmelding ook aan of er kinderen naar de kinderoppas zullen komen; daar er voorlopig geen kindernevendienst gehouden wordt, kunnen kinderen t/m 6 jaar naar de oppas.
  • Op het moment van aanmelden mogen u (en uw eventuele gezinsleden) geen corona-gerelateerde klachten hebben.
  • Als u zich aangemeld hebt, ontvangt u bericht of uw verzoek om de kerkdienst bij te wonen, gehonoreerd is of niet.
  • In de kerk wordt u een plaats gewezen; houd u er rekening mee dat de kans groot is dat u niet op uw vertrouwde plek kunt zitten.

Grote Kerk
E-mail: aanmeldinggrotekerk@hervormdvriezenveen.nl