ACHT AVONDEN ‘BIDDEN LANGS HET KANAAL’ OP LOCATIE

Categories: Activiteiten,Gebedspunten,Vorming en Toerusting

Tijdens de Week van Gebed zijn er acht avonden “Bidden langs het kanaal”. Handelingen 16 vers 13 was in 2018 de aanleiding van “Bidden langs het kanaal”. De vierde editie zal wat anders gaan, want we kunnen niet massaal samen komen. Elke avond is er nu een uitzending via een YouTube kanaal.

In Vriezenveen (Westerkerk), Daarlerveen (“De Schoof” & “De Kruiskerk”), Vroomshoop (“Het Anker”), Geerdijk (Sint Willibrord) en Beerzerveld (Hervormde Kerk) staan kerken langs het kanaal.

De gebedsweek vindt plaats van zondag 17 tot en met zondag 24 januari 2021. Op zaterdagavond is er een speciaal programma voor de kinderen en op zondagavond sluiten wij de week af met ‘Bidden & Zingen langs het kanaal’. Iedere kerk werkt een eigen programma van circa 40 minuten uit.

#blijfinmijnliefde. Dat is de oproep die centraal staat tijdens de Week van Gebed voor eenheid van christenen. Het is een oproep van Jezus Christus zelf uit het evangelie volgens Johannes 15 vers 1-17. Zusters uit de kloostergemeenschap in Grandcamp (Zwitserland) wijzen op de verbondenheid met Christus als bron van de vrucht van eenheid en hebben het thema aangereikt.

Wilt u vooraf – in januari – een overzicht van het programma ontvangen?

Voor vragen en/of reacties?

Stuur dan een mail naar verspieders.express@gmail.com