Nieuws

Actie kerkbalans 2019

Categorieën: Algemeen,kerkrentmeesters

Het is januari, en dus gaan de kerkbalansvrijwilligers weer op pad om uw toezegging voor Kerkbalans 2019 te vragen. Eerst om de bekende Kerkbalansenveloppe bij u af te geven, en ongeveer een week daarna  om uw antwoord op te halen.
In de Kerkbalansenveloppe zit een brief waarin o.a. staat wat onze gemeente zo bijzonder maakt. Op het bijgesloten antwoordformulier kunt u aangeven hoeveel u dit jaar denkt te kunnen bijdragen aan het plaatselijk kerkenwerk.

Ook in 2019 is er weer een begrotingstekort.. Wij willen u dan ook vragen of het mogelijk is dit jaar wat meer te geven.

Als we allemaal minimaal € 12,– meer geven dan vorig jaar hebben we het tekort weggewerkt. Het zou fantastisch zijn als dit lukt.

U kunt het formulier in de bijgesloten antwoordenveloppe doen. Bij voorkeur tijdig, zodat de vrijwilliger die dit werk belangeloos verricht niet behoeft te wachten.  Legt u de enveloppe met het antwoordformulier dus klaar? Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Dan nog het volgende:
Op donderdag 31 januari 2019 zal de eindtelavond plaatsvinden in de Suite bij de Grote Kerk. Het resultaat van de Actie Kerkbalans 2019 wordt om ongeveer 20.30 uur bekend gemaakt door de penningmeester. U bent daarbij van harte welkom. Van tevoren kunt u een kopje koffie of thee drinken in de hal bij de Suite.
Het eindresultaat wordt op deze zelfde avond ook nog bekend gemaakt op de website van onze kerk (hervormdvriezenveen.nl).

Het College van Kerkrentmeesters