Nieuws

Actie kerkbalans 2020

Categories: Algemeen,kerkrentmeesters

Het is januari, en dus gaan de kerkbalansvrijwilligers weer op pad om uw toezegging voor Kerkbalans 2020 te vragen. Eerst om de bekende Kerkbalansenveloppe bij u af te geven, en ongeveer een week daarna om uw antwoord op te halen.

In de Kerkbalansenveloppe zit een brief waarin o.a. staat wat onze gemeente zo bijzonder maakt. Op het bijgesloten antwoordformulier kunt u aangeven hoeveel u dit jaar denkt te kunnen bijdragen aan het plaatselijk kerkenwerk.

Ook in 2020 is er helaas weer een begrotingstekort.. Wij willen u dan ook vragen of het mogelijk is dit jaar wat meer te geven. Als iedereen minimaal € 15 meer geeft dan vorig jaar kunnen we het tekort al een heel stuk terugdringen.

U kunt het formulier in de bijgesloten antwoordenveloppe doen. Bij voorkeur tijdig, zodat de vrijwilliger die dit werk belangeloos verricht niet behoeft te wachten. Legt u de enveloppe met het antwoordformulier dus klaar? Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Dan nog het volgende:

Op donderdag 30 januari 2020 zal de eindtelavond plaatsvinden in de Suite bij de Grote Kerk. Het resultaat van de Actie Kerkbalans 2020 wordt om ongeveer 20.30 uur bekend gemaakt. U bent daarbij van harte welkom. Van tevoren kunt u een kopje koffie of thee drinken in de hal bij de Suite.

Het eindresultaat wordt op deze zelfde avond ook nog bekend gemaakt op de website van onze kerk (hervormdvriezenveen.nl).

Het College van Kerkrentmeesters