Afscheid medewerksters kerkelijk bureau deel 2

Categories: Algemeen,kerkrentmeesters

Beste gemeenteleden

In de vorige kerkbode hebben jullie het afscheidsbericht van Gerda Berends en Jannie Noltus kunnen lezen. Na velen jaren het kerkelijk bureau draaiende te hebben gehouden zijn zij nu met pensioen gegaan. Daarmee is het einde gekomen aan een lang tijdperk waarin de gemeente heeft mogen steunen op hun inzet, kennis en ervaring. En die was heel groot. Wat zij niet wisten dat bestond eigenlijk ook niet.

Wij zijn hun daarvoor heel veel dank verschuldigd, in het bijzonder wij als College van Kerkrentmeesters. Voor ons hebben ze al die jaren de administratieve taken vervuld die nodig zijn om een gemeente draaiende te houden en te zorgen dat alles volgens de afspraken en regels verloopt. Daarvoor stonden zij altijd klaar en pasten zij zich steeds opnieuw weer aan de vele veranderingen aan. In hun afscheidsbericht heeft u dat al kunnen lezen. Hun werk was niet altijd voor iedereen zichtbaar maar tegelijk wel onmisbaar

Wij hadden hun daarvoor graag een afscheidsreceptie aangeboden. Er was al afgesproken hoe en wanneer we dat zouden doen. Maar helaas is het Corona virus daar een spelbreker in geweest. We hebben goede hoop dat zich later alsnog een kans voordoet om bij dit bijzondere afscheid stil te staan.

Tot dan rest ons ons niets anders dan Gerda en Jannie vanaf deze plaats hartelijk te bedanken voor al hun werk in de afgelopen jaren.
Jannie en Gerda, fijn dat jullie al die jaren de kracht van God kregen om dit kerkelijk werk te doen en bedankt dat je dat voor Hervormd Vriezenveen wilde doen.

Het ga jullie goed !

DB Kerkrentmeesters