Coronamaatregelen aangescherpt – mondkapjes en anderhalve meter

Categories: Algemeen,Algemene Kerkenraad,Gemeente,Wijk-Midden,Wijk-Oost,Wijk-West,Wijk-Zuid

Als gevolg van de maatregelen van de overheid en het advies van de landelijke PKN, is er besloten dat er weer mondkapjes moeten worden gedragen tijdens ‘bewegingen’ door de kerk. Dat wil zeggen: tijden het lopen moet het mondkapje op, tijdens het zitten mag het mondkapje af.

We willen nogmaals benadrukken dat het belangrijk is om deze en de andere reeds geldende maatregelen op te volgen:
– mondkapje voor iedereen van 13 jaar en ouder – anderhalve meter afstand houden (ook tijdens het binnenkomen en verlaten van de kerk!)
– handen ontsmetten
– vooraf reserveren voor de ochtend-kerkdiensten

Laten we allemaal ons best doen om verdere verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk te vermijden.