Cross over: 11 september

Categories: Activiteiten,Algemeen

Wat hebben we genoten van de zonovergoten dienst op het Oude Kerkhof van zondag 28 augustus waar we elkaar konden ontmoeten en samen nadenken over het thema ‘Je bent gezien’. We mogen weten dat God van ons houdt. Hij ziet ons, door Zijn Zoon Jezus, als waardevol; zo waardevol als een prachtige parel, ook al voel jij je ontzettend klein en ongezien (Matt 20:32-34). Tegelijkertijd vraagt Hij ons om anderen te dienen in plaats van de belangrijkste te willen zijn (Matt 20:26-27).

De volgende Cross Over dienst staat gepland op zondag 11 september, 11.30 uur in CCK2. Tijdens deze dienst zal Christian Tan ons meenemen in het thema ‘Liefde & Waarheid’. In Johannes 1 vers 14 staat dat Jezus Gods glorie, Gods ware karakter heeft laten zien ‘vol genade en waarheid’. Christian wil met ons nadenken wat deze 2 kanten van God inhouden en wat er gebeurt als we één van beide weglaten in ons geloof en evangelie.

Christian Tan is 43 jaar en woont nu met zijn gezin in Zutphen, waar hij voorganger is binnen een Pinksterkerk. Afgelopen jaren heeft hij diverse gemeentes geleid en is actief betrokken bij het stichten van nieuwe gemeentes.

We willen iedereen, van jong tot oud welkom heten. Iets na 11-en is al koffie/thee/ranja en ook afsluitend aan de dienst is die gelegenheid er, terwijl er nagepraat kan worden.
Voor de allerkleinsten is er kinderoppas en tijdens de dienst gaan de kinderen naar hun eigen kinderdienst (in 2 leeftijdsgroepen). Iedereen welkom en neem gerust vriend/familie/buurtjes mee !