Nieuws

Cross Over 13 november met Ties Schutte

Categories: Activiteiten,Algemeen

Aankomende zondag, 13 november, staat er weer een Cross Over dienst gepland. In deze dienst zal ds. Ties Schutte voorgaan. Ties Schutte vervult als predikant, coach en geestelijk verzorger diverse functies inhet leger, geestelijke gezondheidzorg, in de kerk en andere organisaties. De verbondenheid met de mensen de zorg om hun heilbevinden vind je terug in zijn preekstijl. Het thema van de dienst is: ‘Was ik maar verbonden! Maar wat is er veel ruis op de lijn…’. Nog nooit zijn we verbonden met zoveel bronnen van informatie, dag en nacht bereikbaar via onze smartphones, laptop of tv. Tegelijkertijd is er een steeds grotere verwijdering tussen mensen en God. Ties Schutte wil met ons nadenken hoe we in verbinding komen en blijven met God en elkaar in een wereld vol afleiding.

De dienst start om  11.30 uur in CCK2. Iets na 11-en staat de koffie/thee/ranja klaar; en ook na dienst wordt er voor je gezorgd, terwijl je gezellig napraat.

Voor de allerkleinsten is er kinderoppas en tijdens de dienst gaan de kinderen (t/m 14 jaar) naar hun eigen kinderdienst (in 2 leeftijdsgroepen).

Iedereen van harte welkom en neem gerust vriend/familie/buren mee!