Cross Over

Categories: Activiteiten,Algemeen

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar zondag 12 december hebben we alweer de laatste dienst van 2021 mogen organiseren. Met dankbaarheid kijken we terug op het afgelopen jaar! Met verwachting en vertrouwen willen we graag het nieuwe jaar tegemoet gaan. Als team hopen we, samen met alle betrokkenen en wijken, onze gemeente te bemoedigen en op te bouwen, maar ook dat we als kerk en gemeente een eenheid zullen zijn.

Op 9 januari zal de eerste dienst van het nieuwe jaar zijn. Ardjan de Boo, een vlotte en enthousiaste spreker, zal dan iets met ons komen delen. Ardjan is getrouwd en heeft een diepe passie voor de kerk en spreekt wekelijks in kerken. Momenteel schrijft hij aan zijn tweede boek dat in 2022 uitkomt. Ardjan heeft een bachelor en master politicologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en richt zich vanuit zijn stichting ‘Kerk vol kracht’ sinds 2020 fulltime op spreken en schrijven. We kijken er naar uit om samen met hem de eerste dienst van het nieuwe jaar voor te bereiden.

De dienst zal naar alle waarschijnlijkheid volledig online zijn. Meer informatie volgt.