Nieuws

Cross Over

Categories: Activiteiten,Algemeen

Dit is de dag die de HEER heeft gemaakt,
laten wij juichen en ons verheugen.

Ps. 118:24

Cross Over Community – 22 januari om 15.30 uur in Stjäävelin

Zondag 22 januari zal weer een Cross Over Community middag plaatsvinden. We starten deze middag om 15.30 uur in Stjäävelin met koffie, thee en limonade, gaan dan in groepjes uiteen en eten om 17.00 met elkaar een maaltijd, tot uiterlijk 18.00 uur. Opgave is niet nodig. Voor meer informatie kunt u mailen met cross-over@hervormdvriezenveen.nl of bellen naar Heleen Scherphof (06-45514333). Als je langskomt, wil je eventueel iets meenemen voor de maaltijd (voor 4-6 personen)?

Cross Over Bemoedigingsavond – 03 februari om 19.30 uur in Suite van CCK2

Op 03 februari zullen Willem en Janneke van Slooten je meenemen in een zeer bijzonder verhaal. Ze zullen met ons gaan delen hoe God hen in 2008 op een opmerkelijke en onverwachte manier bij elkaar heeft gebracht. Ze hebben ervaren dat God hen persoonlijk bij elkaar heeft gebracht en dat God zelf de planner van hun huwelijk was. Dit was het begin van de weg die God met hen ging, en die vol zat met avontuur en met hoogst onverwachte situaties waarin Gods directe leiding onmiskenbaar was.

Het kan zijn dat je op dit moment staat voor een grote beslissing in je leven. Een nieuwe baan? Verhuizen? Het zoeken naar een partner? Op deze avond willen Willem en Janneke je graag bemoedigen en inspireren door met je te delen op welke bijzondere manier God in hun leven werkt en er soms bijna een soort “briefje” uit de hemel lijkt te komen.

Willem en Janneke zijn voorgangers van de kerk Leef! Zutphen. Het is hun grootste passie om mensen te vertellen en te leren hoe nauw en betrokken God is bij ieders leven. En dan vooral hoe je dat ervaren kan in je eigen leven. De avond is vooral bedoeld om singles te bemoedigen, maar je bent ook welkom als je meer wilt weten over het verstaan van Gods stem. De bijeenkomst zal zijn op vrijdagavond 3 februari in de Suite van CCK2. Inloop vanaf 19.00u. We starten om 19.30u. Ken je iemand die vrijgezel is en een bemoediging kan gebruiken? Het zou leuk zijn als je ze wilt wijzen op deze avond. Alvast bedankt!

Cross Over dienst – 12 februari

Op zondag 12 februari zal ds. Philip Troost voorgaan in de Cross Over dienst van die ochtend. We kijken enorm uit naar wat hij ons te vertellen heeft over het thema Energie van de Geest; het vergeten geheim van een vitaal geloof. Iedereen van harte welkom!