Nieuws

Cross Over – Buitendienst 14 juli – De geloofsreis

Categories: Activiteiten,Algemeen

We nodigen jullie van harte uit voor een speciale buitendienst op zondag 14 juli 2024 op het voetbalveld van DETO. Tijdens de dienst zullen we samen ontdekken wat het betekent om op reis te gaan met Jezus. Of je nu jong of oud bent, net begint met je geloofsreis of al een tijdje onderweg bent, er is voor iedereen iets leuks en inspirerends te beleven.

We beginnen om 11:00 uur, maar vanaf 10:30 uur staat de koffie klaar. Na de dienst, die tot 12:00 uur duurt, is er volop tijd om elkaar te ontmoeten, bij te praten en te genieten van een heerlijke lunch met koffie, thee, ranja en een broodje hamburger.

Voor de kinderen is er een speciaal programma met sport en spel, terwijl de jongeren kunnen deelnemen aan hun eigen jeugdprogramma met leuke sport- en spelactiviteiten. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er oppas beschikbaar, maar ze zijn natuurlijk ook van harte welkom om bij hun ouders te blijven.

Neem gerust iemand mee die geïnteresseerd is in het geloof, want het wordt een laagdrempelige en uitnodigende bijeenkomst.

Praktisch: Houd bij slecht weer onze Facebookpagina en kerkapps in de gaten voor updates. Vergeet niet om zonnebrand mee te nemen bij (erg) mooi weer, zodat we allemaal goed beschermd blijven. Wil je zeker zijn van een plekje? Neem dan je eigen stoel mee.

We kijken ernaar uit om samen met jullie op reis te gaan. Tot dan!