Nieuws

Cross Over dienst 12 maart

Categories: Algemeen

Op zondag 12 maart zal ds. Ties Schutte voorgaan in de Cross Over dienst van die ochtend. Ties was in 2022 ook bij ons te gast en sprak toen over onze verbondenheid met God, terwijl er allerlei vormen van afleiding zijn, die onze toewijding belemmeren, waaronder ons mobielgebruik. We kregen veel positieve reacties op deze dienst.
We zien dan ook uit naar onze komende dienst, op zondag 12 maart. Let op: deze dienst is er geen kinderoppas en de kindernevendienst is beperkt tot 2 groepen: groepen 1-6 en groep 7-8 van de basisschool.

Indien mogelijk hopen we je natuurlijk te ontmoeten, ook vanwege het community-programma (zie hieronder). Ook is de dienst via livestream te volgen.

 

Community op zondag 12 maart

Vorig jaar hebben we een aantal community-middagen georganiseerd waarin Bijbelstudie en kinderwerk centraal stond. Vanuit de gesprekken met de deelnemers merkten we dat de combinatie van tjidstip, gezin/familie en tijdsduur niet optimaal was. Daarom hebben we besloten voor komende maand(en) een andere opzet te kiezen: Aansluitend aan de dienst, zullen we een ‘verlengde koffie’ hebben: we breiden het koffie-moment uit met een broodje kaas/knakworst. Deze is voor alle bezoekers beschikbaar. Aan het einde van deze ‘snelle hap’ verzamelen we ons dan in de suite of CCK2, om – voor diegene die dat wil – door te praten over de dienste en het thema. Met de kinderen zullen we spelletjes gaan doen, bij mooi weer buiten. Tegen 13.30 ronden we dan gezamenlijk af, zodat we met zowel een volle maag, als een voldaan gevoel naar huis kunnen.
voor beide geldt: van harte uitgenodigd. Neem gerust vriend/familielid etc mee. We zien uit naar jullie komst !