Nieuws

Cross Over diensten

Categories: Activiteiten,Algemeen

We kijken als Cross Over terug op een fijne dienst met ds. Jongejan waarin ons het thema ‘Heilige geest’ werd uitgelegd. De volgende CO dienst staat al weer voor de deur en deze zal zijn op 10 juli met als spreekster: Annemieke de Jong van de Arise beweging in Nederland. Het thema wat we samen hebben uitgekozen is ‘Back to basic’.

Arise is een beweging van vrouwen die houden van een uitdaging. Deze organisatie organiseert weekenden voor vrouwen die willen groeien in geloof en een leven dicht bij God willen. Getooid met geloof, hoop en moed gaan vrouwen terug naar de plek waar God hen heeft geplaatst, om daar uit te leven wat ze geloven. Met de Bijbel als basis creëren ze plekken en ontmoetingen vol inspiratie die je doen nadenken over jouw leven met God.

Waarom houden we als CO een ‘Arise’ dienst in Vriezenveen? De afgelopen jaren zijn er steeds meer vrouwen in aanraking gekomen met Arise. Vooral in de corona-tijd hebben ze elkaar veelal ontmoet in een online Expeditie. 8 avonden samen bidden, samen zingen, samen beleven en erkennen kwetsbaar te mogen zijn en alles mogen verwachten van onze hemelse Vader. Ook trekken de vrouwen regelmatig erop uit om wandelingen te maken 1 op 1 of in een groep. Een paar keer per jaar organiseren ze een vuuravond, hebben ze het over het Woord en wat ze meemaken in het dagelijks leven.

Er zal oppas zijn voor de kleintjes van 0-4 jaar en voor de oudere kinderen hebben we samen met Arise iets leuks bedacht waarbij we hopen dat zij ook opgebouwd zullen worden.
Net als anders beginnen we om 11.30u in CCK2 en zal er voor en na de dienst koffie/thee/ranja en wat lekkers zijn.

Je/jullie zijn meer dan welkom!