Nieuws

Cross-Over diensten

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Wat fijn dat in de dienst van 23 december zoveel mensen het bijzonder mooie verhaal van de geboorte van Jezus mochten horen! We zijn dankbaar dat de zaal helemaal vol zat. Bert van Tebberen sprak over het thema ‘Jezus liefde ook voor jou!’. Naast dat er een band en een koor was, werd het kerstverhaal, door de bezoekers van de dienst, nagespeeld. Alles bij elkaar zorgde voor een interactieve, blije en bemoedigende dienst.

De eerste dienst voor het jaar 2019 zal plaatsvinden op zondag 13 januari, om 11:30 uur. In deze dienst zal Gerard Kansen voorgaan. Gerard zal spreken over het thema ‘Gebroken Dromen’.  Hij zal dit doen aan de hand van het Bijbelverhaal van Jacob en zijn vrouwen Lea en Rachel (Genesis 29).

In deze dienst zullen we stilstaan bij de dingen in het leven die we nastreven om ons gelukkig te voelen. Waar heb jij je zinnen op gezet? Waar droom je van? Ons leven vullen we vaak in door te streven naar succes, geld, genot, het vinden van de ‘ware’ en meer van dit soort zaken. We plaatsen onszelf onder grote druk om dit te bereiken, maar gaandeweg ons leven merken we dat deze zaken ons hart niet echt kunnen vervullen. Ze stellen ons teleur en leiden vaak alleen maar tot een nog grotere rusteloosheid en ontevredenheid. Alleen bij God is die diepe vervulling en levensvreugde te vinden, waar we zo rusteloos naar op zoek zijn. In deze dienst willen we horen en leren hoe we dat kunnen vinden, mede door de ervaring die Gerard afgelopen jaren heeft opgedaan.

Je bent van harte uitgenodigd! Let op: de Cross-Over diensten beginnen in 2019 om 11:30 uur! Tijdens de dienst is er zowel kindernevendienst als kinderoppas aanwezig. Zowel voorafgaand aan de dienst (vanaf 10.45 u) als na de dienst is er koffie/thee of ranja en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Het Cross-Over kernteam wenst je een goed en gezegend 2019!