Nieuws

Cross Over open lucht dienst

Categories: Activiteiten,Algemeen

Zondag 12 september organiseert Cross Over weer een open lucht dienst op het plein bij Stjäävelin. Jannita Noorlandt zal komen spreken over het thema: ‘Als je niet weet wat er komt’. Wat doe je als je slecht nieuws ontvangt en niet weet hoe je leven verder zal verlopen?

Jannita is een vrouw die dichtbij God leeft en recentelijk zelf een moeilijke tijd doormaakte. Ze heeft in deze periode veel knipoogjes van God mogen ontvangen en hoopt met haar verhaal mensen te kunnen bemoedigen en dichtbij het hart van God te brengen. Voor de kinderen (4-12 jaar) is er gedurende de hele dienst een speciale kinderdienst in Flame/op het binnenpleintje. Ook richten we voor de jongeren (13-25 jaar) een apart gedeelte van het plein in (Cross Over Young), waar zij elkaar na afloop van de dienst kunnen ontmoeten (denk aan zitzakken, chips, broodje knakworst en spelletjes).Het zou leuk zijn als jullie na afloop van de dienst nog even blijven hangen!

De open lucht dienst begint om 11.30 uur. Inschrijven vooraf is niet nodig, dit zal bij aankomst gebeuren. Vergeet niet je eigen stoel mee te nemen, maar onverhoopt toch vergeten? geen paniek, want er zijn stoelen beschikbaar. Ben jij er ook bij 12 september? Hopelijk tot dan.