Nieuws

Cross Over zondag 11 juli : ‘De kunst van het genieten’

Categories: Activiteiten,Algemeen,Gemeente

De volgende Cross Over dienst komt er al weer aan: zondag 11 juli hoopt onze eigen predikant Hotze de Jong te spreken bij Cross Over. Dit keer over het thema: ‘De kunst van het genieten’

Nu de coronamaatregelen zich afbouwen komt er weer meer ruimte om ‘het leven’ op te pakken. Wat zijn we daar blij mee. We ontmoeten weer anderen en we krijgen het gevoel van ‘we kunnen weer’…. Daarmee komt ook de vraag: welk leventje pakken we weer op? Er waren afgelopen jaar momenten dat we zeiden: het moet anders. Al dat gevlieg, al die feestjes, dat massale of het ‘verplichte’ ervan (gij zult genieten). Dat moet ook bewuster kunnen: vanuit milieu-oogpunt maar ook vanuit het geloof bekeken: hoeveel diepgang hadden onze relaties en vaak overheerst de sfeer van ‘alles moet kunnen’.

Dat geeft stof tot nadenken, juist ook vanuit een christelijk perspectief: hoe vul ik mijn leven in als volgeling van Jezus? Daar gaan we deze dienst mee bezig. Je wordt weer actief uitgenodigd om over dit thema na te denken door je vraag te stellen of je feedback te geven. Zo hopen we op een dienst, die voor jou te bemoedigen en handvaten te geven om ‘de vrijheid’ in te gaan.

Ook is er speciale aandacht voor de kinderen en na de dienst is er buiten koffie/thee/waters met wat lekkers. Kom dus gerust ! Wil je zeker zijn van een plekje: meld je dan aan via de app: 0627617540 Han Smelt of cross-over@hervormdvriezenveen.nl. wil je op de bonnefooi komen: dat kan ook. Na registratie is er hopelijk nog een plekje. Ook wordt deze dienst gewoon weer via YouTube uitgezonden. We hopen op een fijne samenkomst !