Nieuws

CrossOver Kidsdienst met de VakantieBijbelweek

Categories: Activiteiten,Kinderen,Wijk Next

Wat was het een prachtige kidsdienst! Afgelopen zondag (zondag 9 augustus) is er door CrossOver en de VakantieBijbelweek een kidsdienst georganiseerd. Een dienst met het thema: ‘Wie ben ik’? In de dienst kwamen Daan en Danoontje ook langs, zij namen ons mee in de zoektocht naar God; wie wil God voor ons zijn? Tijdens de dienst werden er liederen gezongen en heeft Heleen het verhaal over de plek van kinderen uitgelegd aan ons allen. God heeft een plek voor ons allemaal! Hij vindt kinderen super belangrijk! En daarbij: wij zijn allemaal een kind van God!

Tijdens de dienst waren er allemaal letters te zien, letters die het codewoord vormden van het middagspel. De uitslag hiervan was; ik ben een kind van God. Om 13 uur kwamen de gezinnen zich verzamelen om met hun fiets de fietspuzzeltocht te gaan ondernemen. In de hitte waren wij zeer verrast dat er wel 80 deelnemers hebben meegedaan! Op de fiets het dorp rond, op zoek naar gemeenteleden die een Bijbels figuur naspeelden. Door het stellen van vragen kwamen de gezinnen erachter ‘wie die persoon was’, zoals het spel ‘wie ben ik?’. Meerdere Bijbelse figuren zijn ontdekt; Mozes, Jozef, Martha, Job en zelfs Zippora! Een hele uitdaging, met een heerlijke verkoelende afsluiting op het plein van Stjaavelin.

Iedereen nogmaals ontzettend bedankt voor het helpen en ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren van deze prachtige kidsdienst!