Nieuws

Cursus Gods stem verstaan

Categories: Activiteiten,Algemeen

Heb je altijd al meer willen weten over hoe je Gods Stem kunt verstaan voor jezelf en anderen? En hoe het nu precies zit met de gave van profetie (1 Kor 14:3)? Dan is de volgende cursus van Cross Over en de commissie Vorming & Toerusting wat voor jou.

In 5 avonden staan we stil bij wat profetie is, wat het betekent om Gods stem te verstaan en hoe je anderen door middel van profetie kunt opbouwen, bemoedigen en troosten (1 Kor 14:2). De cursus is gericht op mensen die weinig of geen ervaring hebben met Gods stem verstaan en profetie en die het verlangen hebben daar meer van te ontdekken.

De avonden zijn te volgen via Teams/Zoom en zullen bestaan uit steeds een uur interactief onderwijs en een uur praktijk (oefenen in kleine groepen, via break out rooms).  De avonden duren van 19:30 tot 21:30 uur en zijn op de volgende woensdagavonden: 26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni en 23 juni.

De cursus zal worden gegeven door Sander Wuister. Sander woont in het Zuiden van het land en verlangt ernaar om alle christenen, en specifiek die uit de traditionele kerken, mee te nemen in wat hij zelf geleerd heeft over profetie. De kosten bedragen 25,- voor alle 5 avonden. Voor meer informatie of voor opgeven voor de cursus: bel met of stuur een whatsapp bericht naar Karen Zwijze-Koning (06 10719601).