DE AKKER OPENT ONDER LUNCH-TIJD

Categories: Algemeen

Christelijk Boekenhuis de Akker is per 1 oktober ook tussen de middag geopend, dus aaneengesloten van 9.30-16.30 uur; op zaterdag van 10-17 uur. Vanwege afnemend aantal klanten wordt de koopavond alleen rondom feestdagen weer ingesteld. Uiteraard zijn hiervoor voldoende vrijwilligers nodig. Daarom wordt komende 3 maanden gericht gewerkt aan de werving, introductie en begeleiding van nieuwe en gemotiveerde vrijwilligers. Belangrijke wensen vor het profiel van nieuwe vrijwilligers zijn:

• positief kerkelijke betrokken bij een kerkelijke gemeenschap in Twenterand of directe omgeving,
  • Bijbelgetrouwe visie op diverse soorten Bijbels en christelijke lectuur
  • zo mogelijk liefst inzetbaar voor 1 dagdeel per week.

Als u geinteresserd bent in nadere kennismaking en uitleg neem dan contact op met Ada Koppelman, secretaris via 06-12628173 of 0546-562363 of Couzijn Bos, voorzitter via 06-51571622. Aanvullende informatie over De Akker en bijbehorende doelstellingen en activiteiten vindt u op www.akkerboek.nl .