DE AKKER RUIMT OP EN IS LANGER OPEN

Categories: Algemeen

Christelijk Boekenhuis de Akker ruimt op met mooie kortingen, voor CD’s zelfs voor de helft van de helft!  De Akker is vanaf 1 oktober ook tussen de middag geopend, dus aaneengesloten van 9.30-16.30 uur; op zaterdag van 10-17 uur. De koopavond wordt alleen rondom feestdagen weer ingesteld. Dan kunt u dus ook weer collectebonnen kopen. Uiteraard zijn er voldoende vrijwilligers nodig. Daarom wordt gericht gewerkt aan de werving, introductie en begeleiding van nieuwe en gemotiveerde vrijwilligers. Belangrijke wensen voor het profiel van nieuwe vrijwilligers zijn:

• positief kerkelijke betrokken bij een kerkelijke gemeenschap in Twenterand of directe omgeving,
  • Bijbelgetrouwe visie op diverse soorten Bijbels en christelijke lectuur
  • zo mogelijk liefst inzetbaar voor 1 dagdeel per week.

Als u geinteresseerd bent in nadere kennismaking en uitleg neem dan contact op met Ada Koppelman, secretaris via 06-12628173 of 0546-562363 of Couzijn Bos, voorzitter via 06-51571622. Aanvullende informatie over De Akker en bijbehorende doelstellingen en activiteiten vindt u op www.akkerboek.nl .