De Kerk dichtbij…

Categories: Activiteiten,Algemeen

Als predikanten en jeugdwerkers willen we in deze andere tijden, waarin ons als gemeente door het virus veel is afgenomen wat betreft ontmoeting en samen kerk-zijn, iets nieuws beginnen. Een soort podcast, maar dan met beeld.

“Aan tafel met…”
Eigenlijk willen we elke werkdag even bij u aanschuiven aan tafel voor een geïllustreerde Bijbelvertelling voor het hele gezin, voorgelezen door een van ons, afgesloten met een vraag waar je aan tafel even door kunt praten als daar behoefte aan is. Een kort moment van enkele minuten, waarin we elkaar ontmoeten rondom het Woord.

“Even stilstaan bij…”
En voor een ander moment van de dag een korte meditatie van een paar minuten, elke dag door een andere predikant/jeugdwerker.

We zetten daarvoor aparte YouTube-kanalen op, en mocht u lid zijn van een van de Whatsapp-groepen van een wijk of Cross Over, dan ontvangt u daarop elke dag een linkje naar de lezing en meditatie voor die dag. Maar het makkelijkste is natuurlijk, om u zo spoedig mogelijk op dat kanaal te abonneren.

Ook zullen er op de hoofdpagina van onze website twee knoppen worden geplaatst, die u doorverwijzen naar het kanaal van de meditaties of de Bijbelvertellingen.

Wanneer starten we?

De eerste maandag in de adventstijd, 30 november.

Hotze de Jong,
Gerard Doorn,