Duik-Erin! Sing-in doorstart VBW maandag 12 juli

Categories: Activiteiten,Algemeen,Gemeente

Op D.V. maandagavond 12 juli is er de muzikale start van de VakantieBijbelWeek 2021, want we mogen weer zingen, binnen en buiten. Bij mooi weer op het plein voor de Grote Kerk of bij minder weer in de Grote Kerk.

Altijd leuk om bij te zijn en om mee te genieten van de Start- activiteiten en mee te leven met een grote groep vrijwilligers en kinderen voor de Vakantie Bijbel Week. Dus als je van zingen en / of muziek houdt, hartelijk welkom bij deze aftrap de  SING- in. Er is een gelegenheidscombo samengesteld en er wordt al stevig geoefend op het thema: Duik erin!

Wilt u zelf een stoel mee nemen of iets waar u plezierig en makkelijk op kunt zitten; we kijken ook wat er vanuit de Grote Kerk kan worden geregeld. Zet  het  in je agenda of op de kalender: 12 juli vanaf 19.30 uur op het plein voor de Grote Kerk en na de tijd gezellig bijkletsen- welkom!  Wilt u bidden voor alle voorbereidingen van de VBW 2021 en waar mogelijk een handje helpen?