• maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

DV 14 EN 15 juli AAD & DINEKE; kerkplanting in ALBANIE

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Zendingswerk

Aad & Dineke van der Maas-Winter zijn momenteel  op verlof en bezoeken Vriezenveen vanuit hun zendingswerk voor Albanië. Op 14 juli is er vanaf 17 uur een programma in Flame/ Hervormd Centrum. Welkom als u van Zending houdt en/of hen wilt bemoedigen.

Op zondag 15 juli gaat Aad van der Maas voor in de morgendienst in de Grote Kerk. Dit jaar is het thema van zendingsvereniging Monica gericht op de activiteiten van Aad & Dineke in Albanië. In November is hiervoor de verkoopmiddag en oliebollen verkoop bestemd. U kunt hen volgen via www.gzb.nl/famvdmaas en u daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief.