RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Fietsen Passage-Platteland, woensdag 4 juli

Categorieën: Activiteiten,Verenigingen

Woensdag 4 juli hopen de vrouwen van Passage een dag te gaan fietsen. Het is een tocht van ongeveer 50 km. , de start is om  9 uur ’s morgens bij Anneke,  Almeloseweg 98. De kosten bedragen € 8 voor koffie, gebak en een kleine excursie. Graag zelf brood en extra drinken meenemen. Opgeven voor deze fietstocht kan tot zaterdag 30 juni via tel.nr. 562363. Is het slecht weer dan wordt het uitgesteld tot 11 juli. Dames die geen lid zijn van Passage worden ook van harte uitgenodigd mee te fietsen.  Hebt u iets voor de kraam op de boerenmarkt, dan kunt u dat alvast inleveren bij de start.