Nieuws

Handvol koren, via Akker of elders.

Categories: Activiteiten,Algemeen

Een Handvol Koren is al sinds vele jaren het best verkochte gezinsdagboek van Nederland, ruim 39.500 per jaar. De Hervormde zendingscommissie in Vriezenveen  heeft  met Christelijk Boekenhuis De Akker speciale afspraken gemaakt om de opbrengst door directe uitlevering helemaal aan de zending ten goede te laten komen. Een Handvol Koren wordt vooral gelezen in gezinsverband en kent dagelijks 2 korte overdenkingen.

Zij worden geschreven door diverse voorgangers, zendingswerkers en jongeren, aansluitend bij de dagelijkse praktijk. Dagelijks wordt een lied aangegeven en een vraag gesteld voor kinderen. Tussendoor staan kinderpuzzels, wereldrecepten, zendingsverhalen en andere leuke extra’s. Juist bij jongeren stimuleert dit zo de bewustwording en wisselwerking van kerk- zijn wereldwijd. Bovendien ondersteun je door deze aankoop rechtstreeks het zendingswerk!

Het dagboek kost slechts 12,95 €. Hiervan gaat ruim 8€ direct naar het zendingswerk.  Een mooie cadeau tip voor deze feestmaand is uiteraard een Bijbels dagboek voor 2022. Zo kunt  u mensen in uw eigen omgeving en familie op gestructureerde wijze dagelijks voorzien in de Blijde Boodschap van de Bijbel over alle grenzen en voor alle volken. Door de lockdown zijn voor de Akker de verkoopmogelijkhden helaas beperkt en na 14 januari worden dagboeken meestal niet meer gekocht. Gelukkig is een aantal plaatselijke ondernemers in Vriezenveen bereid gevonden om de laatste restanten van Handvol Koren te helpen verkopen, nl:

  • Supermarkt Mulder -de Poete;
  • Supermarkt Peddemors-de Pollen;
  • Haaksman Computers;
  • Het Vrieshuis
  • Dirk Schoenmaker, dierenspeciaalzaak.

U kunt ze nog wel bestellen bij De Akker, telefonisch via 0546-563493 of 06–43103179 ook per Whatsapp.  Via email info@akkerboek.nl kan uiteraard ook, ivm de Corona maatregelen wordt op verzoek en in overleg ook thuis bezorgd, binnen 2 a 3 werkdagen.