Hervormd Startweekend 19/ 9-Coronaproof

Categories: Activiteiten,Algemeen,Jongeren,Kerken,Kinderen,Wijk Next,Wijk-Midden,Wijk-Oost,Wijk-West,Wijk-Zuid

Jaarlijks wordt door Hervormd Vriezenveen in elke kerk een startzondag georganiseerd. Dit is bedoeld als startzondag voor al het kerkelijk jeugdwerk, catechese, huisbezoek, kringen en verenigingen en is gericht op allen, die zich betrokken weten bij de verschillende wijkkerken. I.v.m. de Corona beperkingen en de nieuwste R.I.V.M.-richtlijnen ziet alles er in 2020 wel wat anders uit dan normaal, daarom is er gekozen voor meer gespreide activiteiten. Dit jaar is het centrale thema: Het goede Leven!

Het zaterdagprogramma heeft een breed karakter met alle wijken gezamenlijk en met het Hervormd Jeugdwerk. Op zaterdag 19 september zijn er de volgende activiteiten georganiseerd vanuit alle wijken door heel Vriezenveen:

• een fietspuzzeltocht met meerdere start- en eindpunten bij 3 kerken en bij Stjaavelin, vooral eenrichtingsverkeer en vertelmomenten op verschillende locaties en leuke acties onderweg, startend tussen 13-15 uur tot aan het einde van de middag met afhaalsnack. De deelname is gratis, maar om het Goede Leven te vieren, vragen we om iets mee te nemen aan lang houdbare levensmiddelen voor Manna.
  • een gevarieerd orgelconcert in de Grote Kerk door de eigen organisten Henk Kamphuis en Henk Linker, ieder op een eigen orgel in afwisseling, ‘s avonds van 19-20 uur, met beperkte mogelijkheden voor samenzang. Deelname is gratis; er wordt een collecte voor Manna gehouden bij de uitgang.
  • extra aandacht voor jongeren door diverse activiteiten: o.a. bij de jongerendienst op zondagavond in de Grote Kerk, mmv ds Kranen en de band Reasons-Thema: You don’t know what you’ve got, until it’s gone……!

Voor alle activiteiten geldt dat aanmelding gewenst is via email, app of telefonisch ivm registratie en aantal deelnemers. U ontvangt een reactie voor vertrektijd bij de fietstocht en of u er nog in past, onder de 18 zijn er vrijwel geen beperkingen. Dus voor de fietspuzzeltocht is dat:

Voor het orgel concert kunt u zich aanmelden via: aanmeldinggrotekerk@hervormdvriezenveen.nl met naam aantal en vermelding orgelconcert 19/9 of een app naar 06-50671829 VOL=VOL.           Voor de jongerendienst kunt u aanmelden via aanmeldingjongerendienst@gmail.com met naam en aantal. Voor de kerkdiensten kunt u aanmelden op gebruikelijke wijze, zie ook de verschillende wijkberichten. Iedereen is weer hartelijk welkom, alleen samen zijn we Kerk!