RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Jaarfeest  Christenvrouwengroep Vriezenveen.

Categorieën: Activiteiten,Verenigingen

Op woensdag 14 febr. a.s. hebben we de jaarfeest in CCK2 om 19.30 uur.
Voor de pauze is het officiele gedeelte.
Er worden 3 leden gehuldigd voor 40, 60 en 65 jaar lid zijn.
Het zijn de dames Webbink, Schutten en Altena.
Ook worden de jaarstukken gepresenteerd.

Na de pauze is er een optreden van Johan Veenstra uit Nijhooltpade in Friesland.
Hij is schrijver en vertelt verhalen.
Gasten zijn ook van harte welkom.

Het bestuur.