Nieuws

4e Editie 24Jesus 2019

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

In het weekend van 7 en 8 september hopen we onze 4e editie te houden. Vorig jaar hadden we een gemêleerd gezelschap uit diverse omringende plaatsen. Leeftijd variërend van 23 tot 60 jaar

24Jesus is een 24-uurs event waar we met een groep mannen een stevige wandeling maken naar de plek waar we zullen overnachten. Tijdens het 24Jesus-event zal het leven met Jezus centraal staan. We zullen hierover tijdens het event met elkaar in gesprek gaan. Tevens zijn er momenten van toerusting en lofprijzing. Naast deze verdiepende momenten is er zeker ook veel ruimte voor fysieke ontspanning en worden de activiteiten afgestemd op het thema. Dus ben je fysiek normaal gezond, dan zien we graag je inschrijving tegemoet.

Maak gebruik van je kennissen-/familiekring om dit bericht verder te verspreiden

Het is niet van belang dat je aangesloten bent bij een kerkelijke richting, maar wil je je inzichten verdiepen, dan is dit misschien wat voor jou. Door openhartig met elkaar in gesprek te gaan, merk je dat je niet de enige bent met vragen. Hierdoor kunnen we elkaar tot steun zijn. Het blijkt een goede manier om je een mening te vormen aan de hand van de gesprekken. Het geeft inzicht in de verschillende manieren van geloofsbeleving.

Het is bedoeling dat je zelf o.a. je tent, slaapzak en slaapmat meeneemt en deze als bepakking meedraagt tijdens de wandeling, voor diner, ontbijt en lunch wordt gezorgd. Mocht je niet de beschikking hebben over één of meer van de genoemde benodigdheden vermeld dit dan bij je aanmelding. Vaak kun je wel iets lenen van vrienden of familie.

Na je aanmelding willen we graag een kennismakingsavond houden met de hele groep; ergens  eind augustus. Hiervan krijg je nog een uitnodiging.

Je kunt je aanmelden via het mailadres: 24jesus.vriezenveen@gmail.com

Graag snel aanmelden, want er is plaats voor maximaal 30 personen. Na aanmelding ontvang je bericht met daarin meer informatie, zoals vertrektijd, betaling, paklijst en voorwaarden.

Ook is het handig om aan te geven of je je auto wilt gebruiken voor het vervoer. We hebben ca. 6 auto’s nodig.

De kosten voor het weekend bedragen 30 euro p.p.

Jeroen Nieuwenhuizen
Jan Scherphof
Henk de Lange
Ernst-Jan  Dasselaar
Jeffrey Bakker