Nieuws

24Jesus 2019

Categorieën: Activiteiten,Algemeen

Na een geslaagd 24Jesus-event vorige jaar september organiseren we in het weekend van 7 en 8 september de vierde editie.

24Jesus is een 24-uurs event waar we met een groep mannen een stevige wandeling maken naar de plek waar we zullen overnachten. Tijdens het 24Jesus-event zal het leven met Jezus centraal staan. We zullen hierover tijdens het event met elkaar in gesprek gaan. Tevens zijn er momenten van toerusting en lofprijzing. Naast deze verdiepende momenten is er zeker ook veel ruimte voor fysieke ontspanning en worden de activiteiten afgestemd op het thema.

Het is niet van belang dat je aangesloten bent bij een kerkelijke richting, maar wil je je inzichten verdiepen, dan is dit misschien wat voor jou. Door openhartig met elkaar in gesprek te gaan, merk je dat je niet de enige bent met vragen. Hierdoor kunnen we elkaar tot steun zijn.

Het is bedoeling dat je zelf o.a. je tent, slaapzak en slaapmat meeneemt en deze als bepakking meedraagt tijdens de wandeling, voor diner, ontbijt en lunch wordt gezorgd. Mocht je niet de beschikking hebben over één of meer van de genoemde benodigdheden vermeld dit dan bij je aanmelding.

Je kunt je aanmelden via het mailadres: 24jesus.vriezenveen@gmail.com

Graag snel aanmelden, want er is plaats voor maximaal 30 personen. Na aanmelding ontvang je bericht met daarin meer informatie, zoals vertrektijd en paklijst.

Ook is het handig om aan te geven of je je auto wilt gebruiken voor het vervoer.

De kosten voor het weekend bedragen 30 euro p.p.

Jeroen Nieuwenhuizen
Jan Scherphof
Henk de Lange
Ernst-Jan  Dasselaar
Jeffrey Bakker